Øyhopping i Troms

Øyhopping i Troms

Arctic Cycling i Troms! Opplev det fantastiske kystlandskapet ut mot havet på øyene Kvaløya, Senja og Sommarøy mellom Tromsø og Vesterålen. Kombiner turen med hurtigbåt enten tilbake til Tromsø eller ferje videre til Vesterålen.

Deler av turene over Senja går på Nasjonale Turistveger og er også en del av EuroVelo-nettverket.

Pakket og klart – Sykkelpakker i Troms

Området sør for Tromsø har blitt utviklet med mange flotte Syklist Velkommen bedrifter som vist under Syklist Velkommen overnatting her. Discover Norway (tidligere Norske Bygdeopplevelser) samarbeider med en rekke koselige små overnattingssteder i nettverket Arctic Coast Cycling og tilbyr ferdig pakkede selvguidede sykkelferier.

Steder av interesse

Hamn i Senja

Overnatting

Et moderne hotell på yttersida av Senja som ønsker syklister velkommen hele året. Gode fasiliteter for syklister, med dusj, vask av sykkel og klær, noe reparasjonsmuligheter. Fine leiligheter for overnatting, og god servering i restauranten.

Frovåg Havfiske

Overnatting

Overnatting i sjøhus og tilbud om flere aktiviteter. Prøv Senja rundt på sykkel med «all inclucive».

Mefjord Brygge

Overnatting

Mefjord Brygge ligger i Mefjordvær på Nordsida av Senja, og byr på overnatting i alt fra enkle hotellrom til topp moderne sjøbuer og leiligheter med en fantastisk utsikt mot havet. Bar og restaurant.

Lauklines Kystferie

Overnatting

Lauklines er et tradisjonsrikt handelssted som ble etablert på begynnelsen av 1900-tallet. Ble i 2000 restaurert og tilbyr moderne høystandard rorbuer, møterom og selskapslokaliteter, salg og utleie av båter og fiskeutstyr, samt en varm og god badstu. Gode samarbeidspartnere tilbyr alt i fra utleie av turutstyr til guidede naturbaserte aktiviteter og opplevelser.

Sommarøy Arctic Hotel Tromsø

Overnatting

Hotellrom, hytter, rorbuer og leiligheter – valget er ditt!

Finnsnes Hotell

Overnatting

Finnsnes Hotell er et fullservice hotell med 56 trivelige og velutstyrte rom, med alt du trenger for et komfortabelt opphold.

Tromsø Outdoor

Sykkelutleie

Tromsø Outdoor tilbyr spennende guidede arktiske opplevelser og aktiviteter i Tromsøområdet. Dette aktivitets- og utleiesenteret selger guidede sykkelturer, selvguidede turer, utleie av sykler, hengere, vesker og annet utstyr. De tilbyr også service av sykler og har en butikkavdeling med sykler og sykkelutstyr for salg.

Tilbake til forrige side