Stølsheimen Vest

Stølsheimen Vest

Stølsheimen Vest mellom Masfjorden og Sognefjorden byr på fine sykkelturer langs lite trafikkerte lokale veier. Her finner du både fine, lette småturer og lengre turer med en del stigninger som blir belønnet med storslått utsikt på toppen!

Matrefjellene og Stølsheimen byr også på terrengsykling på grusveier etter kraftutbyggingen eller mer utfordrende fjellstier. På Matre finner du også en heftig Dirt-Bike bane for deg som har lyst å leke litt på sykkel med humper og hopp.

Engleberget byr på fine muligheter til å sykle på svaberg i fjellet!

Steder av interesse

Solund ferieleiligheter

Overnatting

Det er spenningen du føler når bølgene slår på steinete utspring. Det er mat så frisk at du ofte går forbi den på din morgentur. Det er en varm og velkommen pause i en vanligvis hektisk hverdag. Det er levende historie plassert i et unikt landskap. La bølgene som bryter på avstand duve deg inn i […]

Stordalen Fjellstove

Overnatting Restaurant

Stordalen Fjellstove i Stølsheimen Vest er et fint utgangspunkt for å oppleve «Fjordsykkelruta» mellom Masfjorden og Sognefjorden, med anleggsveiene over Matrefjellene helt vest i Stølsheimen som byr på en fantastisk utsikt. Men du kan også kombinere med vandring på merka fjellstier eller sykle på grusveier i fjellet. Her er også muligheter for utfordrende fjellsykling med fulldempa sykkel på lyng og berg.

Relaterte sykkelruter

Disse rutene er fine å kombinere med sykkelferie i Stølsheimen Vest

Relaterte sykkelruter
Stølsheimen rundt
Øyhopping på Fjordkysten
Fjordsykkelruta i Nordhordland

Fine lokale ruter

Her er noen fine småturer og dagsturer i området.

Lokale sykkelruter