Grimstad

Grimstad

Velkommen til Grimstad på Sørlandet! Mellom holmer og skjær, på nederste delen av det langstrakte land, ligger den idylliske byen Grimstad, med hvite trehus og mange sommerturister.

Grimstad har vakre naturområder, museer og andre ting som er verd å se og som er lett tilgjengelig med sykkel. Lang eller kort tur, langs strendene eller i innlandet, du velger selv. Bruk en hel dag på en runde, eller ta deg en treningstur. Velg selv etter form, vær og føreforhold.

Ta gjerne en liten avstikker til de mange små sandstrender blant utallige holmer i vår langstrakte skjærgård. På turistkontoret kan du leie en 15 fot åpen plastbåt med 8HK motor. Redningsvester får du også her. Er man litt flere sammen kan man leie en charterbåt til en deilig tur på fjorden for bading, soling eller fiske.

Steder av interesse

Scandic Grimstad

Overnatting

Scandic Hotel Grimstad ligger ved torvet, omkranset av sjarmerende gammel trehusbebyggelse. Hotellet har høy standard og service, og en særpreget sørlandsk og maritim atmosfære.

Strand Hotel Fevik

Overnatting

Strand Hotel Fevik ligger ved en av Sørlandets fineste strender. Et opphold her er det nærmeste du kommer en middelhavsferie i Norge. Hotellet har 90 rom med totalt 270 senger, flotte kurs- og konferanserom, bankettavdeling og velværeavdeling.

Marivoll Resort

Overnatting

Der landet møter havet ligger Marivoll! Marivoll er opprinnelig en halvøy, en naturperle midt i Grimstads flotte skjærgård. Her ute finner du store grøntområder, små viker, strender og svaberg – en ekte bit av Sørlandet.

Grimstad Turistkontor

Turistinformasjon

Grimstad er ypperlig for basesykling, og du kan oppleve både sjø og hei på sykkelen. For sykkelturer på egenhånd kan du leie sykkel på turistkontoret. Ligger du i tillegg med båt i gjestehavna får du halv pris på leie av sykler.

Relaterte sykkelruter

Disse rutene er fine å kombinere med sykkelferie i Grimstad

Relaterte sykkelruter
Sørlandsruta

Fine lokale ruter

Her er noen fine småturer og dagsturer i området.

Lokale sykkelruter