Sola Strand Hotel

Sola Strand Hotel

Sola Strand Hotel ligger idyllisk til ved sanddynene på Solastranden, langs Nordsjøveien, like utenfor Stavanger.
Hotellet tilbyr 135 hotellrom, moderne konferansesentre, et anerkjent kjøkken, førsteklasses restaurant, unike selskapslokaler og Nordsjøbadet Spa.

Særpreget stil, atmosfære og ærverdighet har kjennetegnet hotellet siden 1914. Hotellet er fullt av klenodier, blant annet illustrerte avisbøker som daterer seg tilbake til 1840 og gallionsfiguren Mathilde Christiane fra en svensk bark med samme navn som havarerte på Jæren i 1822. Selve hjertet i hotellet er den originale peisen fra 1914 som ønsker velkommen med knitring og lukten av brent ved.

Sola Strand Hotels ideelle beliggenhet er et perfekt utgangspunkt for kurs og konferanser, insentivturer og bedriftsarrangementer. Nordsjøbadet Spa tilbyr et bredt utvalg av spabehandlinger, samt en velværeavdeling med basseng, kaldtvannskulp, tre forskjellige badstuer og behagelige avslapningsområder.

Gjennom året inviterer Sola Strand Hotel til jazzbrunsjer, skreiaften, familedag, winemakers dinner, velvære- og shoppinghelg, julemarked, kunstutstillinger, kakefest, skalldyraften, påskebad og sist men ikke minst hotellets egen jazzfestival HøstJazz.

Se her for mer informasjon om deres begivenheter og gode tilbud.

Sola Strand Hotel er medlem av De Historiske Hotel & Spisesteder.

Relaterte sykkelruter
Nordsjøruta