Bekkjarvik Gjestgiveri

Bekkjarvik Gjestgiveri

Som vertskap på Norges mest omtalte gjestgiveri er vi alltid fokusert på å gi deg som gjest den aller beste mottaking og service. I 34 år har vi tatt imot gjester frå fjern og nær i våre historiske bygg og omgivelser. Vi har vært så heldige at våre barn har arvet interessa for å bygge vårt livsverk videre i nye generasjoner. Sammen har vi et felles mål om å beholde og forsterke vårt renommé, et sted med varme for våre gjester, et sted for rekreasjon og et sted for de beste matopplevelser langs vår langstrakte kyst. Velkommen til Bekkjarvik Gjestgiveri og vår familie. Helsing Asta og Øystein Johannessen

Overnatting

Som gjest ved Bekkjarvik Gjestgiveri bor du enten i den gamle Tønnefabrikken, eller i et av våre standardrom i det tradisjonelle Hovedhuset. Tønnefabrikken er nå innredet med hotellrom i gammel stil. Dersom du ønsker mer plass er det og suiter og familierom i dette bygget. Totalt kan Bekkjarvik Gjestgiveri ta imot nærmare 100 gjester i ulike bygg. Alle våre rom har trådløst nett.

Restaurant

Bekkjarvik Gjestgiveri er kjent for sitt gode kjøkken som er basert på ferske og lokale råvarer. Vi er stolte av våre kokker, Ørjan og Arnt Johannessen, som har høysta hæder og ære for sine prestasjoner i kokkeyrket. Ørjan med sitt gull i Bocuse d´Or Lyon og Arnt med den høgste annerkjenning i Norges Kokkmesteres Landsforening: “Årets Kjøkkensjef”.

Naturen rundt Bekkjarvik er gavmild, her høstar me ulike fiskeslag, skjell og skalldyr. På våre vakre lyngheier og i skogen beiter villsau og hjort, og våre kokker går gjerne ut i skogen ein tidlig morgon for å sanka vill ramslauk og urter.
”Smak av Kysten” har satt sitt kvalitetsstempel på vårt kjøkken. Kriteriet for å komma inn i dette celebre selskapet er høy kvalitet på både råvarer og mat.

Opplevelser

Gjestgiveriet har ulike musikalske arrangement i løpet av året. I tillegg kan en bli med på bl.a. vinsmaking, kokkekurs og fjordfiske.

Relaterte sykkelruter
Nordsjøruta