Syklist Velkommen - kvalitetsmerket for bedrifter som tar ekstra godt i mot deg som syklist!.

3 Kalver

Koselig overnatting på Solfjeldbrygga. Her kan du nyte morgenkaffen på bryggekanten. Brygga er nyrenovert og fullt utstyrt med 3 soverom. Restauranten byr på lokal tradisjonsmat med gode råvarer fra lokale produsenter fra Dønna og Helgeland forøvrig. Jo kortere de gode råvarene har reist til oss, jo bedre.

Almaas Hotell Stord

Her er 36 rom av ulik størrelse, alle er forskjellige. Felles for alle er god standard og koselige møbler og farger. Almaas Hotell Stord ligger sentralt i Leirvik på Stord. Det aller meste når du ved en kort spasertur. Stord er en trivelig liten by på Vestlandet, midt mellom Bergen og Haugesund.

Åndalsnes Vandrerhjem

Åndalsnes Vandrerhjem ligger idyllisk til ca 1,5 km utenfor sentrum av Åndalsnes, omkranset av de spektakulære romsdalsfjellene og nær fjorden. Vandrerhjemmet er et av de eldste i Norge, og ligger i et koselig gårdstun bestående av tre bygninger.

Annekset B&B

To små rom med 3 senger i hvert rom, felles WC og dusj. Terrasse med flott utsikt over Oslofjorden. Frokost serveres i hovedhuset sammen med vertskapet.

Aursjøhytta

Betjent turisthytte som ligger ved Aursjøvegen 862 m.o.h. Betjent fra 23. juni til 1. september. Utenfor betjent sesong er en del av hytta selvbetjent med DNT-lås: 18 senger+ soveloft, med stue, kjøkken (rikelig med proviant), varmt vann/dusj/WC.

Bakkaåno Camping & Gjestegard

Velkommen til en fredelig ferie ved elven Bakkaåno. Her har du muligheter til fotturer i naturskjønne omgivelser og nyte flora og fauna. Elven har fine badeplasser for store og små, og her kan du fiske i fiskesesongen, da de også selger fiskekort.

Bardøla Høyfjellshotell

Bardøla ligger rett utenfor sentrum av Geilo. De har romslige familierom og rett ved har de fullt utstyrte tømmerhytter med 4 soverom og 10 sengeplasser. Svømmebasseng, badstu, Geilo Fotklinikk, Sofias cafe & bar.

Baroniet Rosendal Avlsgård & Fruehus

Overnatting med frokost og tilbud om 3-retters dagens middag i romantiske omgivelser i sesongen. Enkelt, men komfortabelt overnattingssted i originale hus fra 1850 med 21 rom og 37 senger.

Bekkjarvik Gjestgiveri

Bekkjarvik Gjestgiveri har havet og historien i ryggen og ligger på en av øyperlene i Austevoll syd for Bergen.Her serveres god mat, flotte rom, konferanse, selskap, show, konserter og andre spennende aktiviteter.

Berg Fritid

Aktivitetsselskapet BergFritid finner du lett tilgjengelig ved E39 i Matre ca 1 time nord for Bergen, eller 0,5 t sør for Sognefjorden. Enten du skal gå tur eller sykle i Stølsheimen Vest er Stordalen et glimrende utgangspunkt. Rappellering, fjellturer, padling, fiske, hytteutleie, skiskole er stikkord for aktivitetene vi kan ordne for deg.

Best Western Plus Gyldenløve Hotell

63 komfortable rom (også familierom). God, personlig service – deres motto er ekte gjestfrihet. Alle rom er røkfrie med parkett og har bl.a. dusj/wc, TV/radio, vannkoker, telefon, safe og gratis trådløst internett. Koselig restaurant med a la carte meny.

Beverøya Camping

Beverøya er en egen øy for ferie og fritid rett ved Bø sentrum. På Beverøya har de stor lekeplass med masse aktiviteter. Prøv en overnatting i deres moderne hytter som holder en standard langt utover det du forventer på en campingplass.

Birkelund Camping

Campingplass med 14 hytter og 40 caravan/tent/bobil plasser. Flott område for sykling, midt mellom Geilo, Ål og Bergsjøområdet. Sykle opp til Hallingskarvet Nasjonal Park eller Reineskarvet, og slapp av i vår badstue etter turen. Her er det tilgjengelig turbeskrivelse med kart, og du kan låne terreng/tursykler til å utforske området.

Bjerknes Bed & Breakfast

Bjerknes bed and breakfast og sykkelutleie ligger på Minnesund i sørenden av norges største innsjø Mjøsa. Minnesund er et flott utgangspunkt for sykkelturer langs Mjøsa, nedover langs elva Vorma til Eidsvoll, eller i åsene på begge sider av Mjøsa/Vorma. Du kan få utlevert utleiesykler til Eidsvoll stasjon eller Hamar stasjon om du ønsker å sykle Mjøstråkk, og levere på stasjonen i andre enden.

Bø Camping

Bø Camping er en koselig familiecamping ved foten av Lifjell og like ved Bø Sommarland og Bø klatrepark. Her får du overnatting på camping eller i hytter, leiligheter eller stabbur.

Bøflaten Camping

Utleie av ordinære terreng-/tursykler på Bøflaten Camping ved Vangsmjøsa, Vang i Valdres. Turbeskrivelser og kart er tilgjengelig. Bøflaten Camping er et godt utgangspunkt for sykkelturer i dalbunnen og på fjellet.

Bømlo Hotell

Fullservice hotell med restaurant og bar sentralt på Rubbestadneset på Bømlo. Godt sted å hvile ut etter mange fine småveier å sykle på i tillegg til Nordsjøsykkelløypa. Ca 2 mil fra Moster Amfi og Gullgruvene på Lykling.

Brennabu

Brennabu ligger på Vaset i Valdres – i fjellområdet mellom Valdres og Hemsedal, 850 m.o.h. i nydelig fjellterreng, på grensen mellom skog og høyfjell. Brennabu har hytter til utleie 300 meter fra leirskolen og 600 meter fra alpinanlegget Vaset Skiheiser.

Brukås Sport

Brukås sport AS holder til i moderne lokaler midt i Bøgata. Med 37 års drift har de opparbeidet seg mye kompetanse. Her finner du Telemarks største breddeutvalg i friluftsutstyr og de beste merkene, samt en stor våpen/jakt avdeling.

Brusand Apartments

Brusand apartments tilbyr velutstyrte småleiligheter for kortere eller lengre opphold. Leilighetene har oppholdsrom med kjøkkenavdeling, toalett/dusj og hems. Det er soveplass for to til seks i hver leilighet.

Bykle hotell

Fullservice hotell med store og komfortable rom, familierom, minisuite og ekstra stor suite samt leiligheter. Restaurant med alt fra moderne à la carte til tradisjonsmat.

Canvas Hotel

Canvas Hotel ligger i Nissedal i Telemark. Stedet har enorme områder med blankskurt granitt, noe som gir unike forhold for stisykling. Tilbyr guidede turer og milevis med svasykling. Hotellrommene er Mongolske yurter/filttelt med gode senger. Gourmetkokk.

Dalastova Pensjonat

Dalastova finn du på Flatekval, i den vide, nedre delen av Eksingedalen. Pensjonatet har 6 trivelege rom, og gjestar har fri tilgang til kjøkken, stove og opphaldsrom. Pensjonatet ligg midt i det beste området for fiske i nedre del av Ekso, med kort gangavstand til gode fiskeplassar.

Dalen Hotell

Dalen Hotel er et eventyrhotell. Bygd i 1894 i overdådig, romantisk stil med dragehode, tårn og spir, altaner, utspring og gesimser. Dalen hotel er et av Norges eldste trehoteller.

Destination Lofoten

Turistkontorer på Svolvær Torg, Leknes sentrum, Flakstad turistinformasjon på Ramberg, Sørvågen i Moskenes, Værøy rådhuset/fergeleiet, Røst rådhuset/fergeleiet.

Elfis Sjøstuer

Overnatting i høystandard hytter på verdens vakreste kyst – Helgelandskysten. Velkommen til himmelblå opplevelser i Himmelblålandet! Elfis Sjøstuer ligger helt nede ved sjøkanten.

Evju Bygdetun

Eit frodig og fargerikt gardsmuseum midt i Telemark.
Her blir historia levande gjennom utstillingar, aktivitetar og lokal matkultur.

Fagernes Camping

Fagernes Camping har en idyllisk plassering ved Strandefjorden og er omringa av eviggrøne grantrær. Her er det lekeplass, strand, båtleige og fiske. Hytter og leiligheter er av høy kvalitet, og det er flotte campingplasser for bobil, campingvogn og telt.

Fagernut Vokterbolig og Rallarmuséet

Rallarmuséet ligger langs Rallarvegen mellom Finse og Hallingskeid på 1310 moh. Her er det rallarkafe og utstilling med banevokter- og familieliv på Bergensbanens høyfjellstrekning.

Finnsnes Hotell

Finnsnes Hotell er et fullservice hotell med 56 trivelige og velutstyrte rom, med alt du trenger for et komfortabelt opphold.

Finse 1222

Her finner du norsk friluftsliv og norsk folketradisjon. Finse er ekte! Historien er viktig for oss når vi skal legge planer for fremtiden. Vi har en visjon om å bevare Finse som det er. Sykkelutleie for Rallarvegen.

Fitjar Fjordhotell

Fitjar Fjordhotell ligg sentralt til i Fitjar sentrum med utsikt over Fitjarvikjo. Hotellet har 24 rom med høg standard, restaurant, bar og konferanserom

Fitjar Sjø & Camping

Fitjar Sjø & Camping ligger flott til ved sjøen. Her er blant annet to moderne, fullt utstyrte ferieleiligheter med seks sengeplasser hver, og teltplassoppstillingsplass for bobiler og campingvogner.

Fjordcamp

Hytter, campingplass og restaurant nær Sortland i Vesterålen. Fjordcamp har sykkelutleie for sine gjester og kan anbefale flotte turer langs rolige veier i naturskjønne omgivelser! Etter Ryggedal tunnel, ta av på rv 820 ved Kråkberget. Turistinfo, rimelig overnatting i hytter, bobil/campingvogn og telt. Restaurant og konferansesal. Kaianlegg med båtutleie, fiske, fugletitting og mange fine ruter.

Frovåg Havfiske

Overnatting i sjøhus og tilbud om flere aktiviteter. Prøv Senja rundt på sykkel med «all inclucive».

Fru Haugans Hotel

I enden av den pittoreske Sjøgata i Mosjøen sentrum ligger det tradisjonsrike Fru Haugans Hotel. I over 200 år har gjestfrihet og service vært målet for Nord-Norges eldste hotell.

Geilo Holiday

Geilo Holiday tilbyr sykkel-, fiske-, og vandreopplevelser med sykkelleie, turforslag, kart og guidede turer. I Geilo Sommerpark tar du stolheisen opp og sykler på stier i skianlegget. Du kan velge mellom tøffe singletracks eller enkle grusveier. I Geilo Sommerpark finnes også egne sykkelløyper for de minste barna, fra 5 år.

Geilo Turistkontor

Geilo Turistinformasjon ligger midt i Geilo sentrum og tilbyr relevant informasjon om Geilo, Hol kommune, Hardangervidda og hele regionen forøvrig.

Gjøvik Vandrerhjem

Gjøvik Vandrerhjem har en idyllisk beliggenhet like ved friluftsområdet Fastland. De fleste rommene har dusj/wc. Alle rom har TV og gratis trådløs internettilkobling. Frokostbuffet, sengetøy og håndklær er inkludert i overnattingsprisen.

Gomobu Fjellstue

På Gomobu Fjellstue kan du overnatte i en av 10 store hytte eller i et av 36 rom. I tillegg er det mulighet for leie av tur- og terrengsykler på Vaset til de mange sykkelmulighetene i området.

Grand Hotel Egersund AS

Grand Hotell er et moderne hotell med lange tradisjoner. Med beliggende midt i sentrum av Egersund, er Grand Hotell et ideelt utgangspunkt for kurs og konferanser, forretningsfolk og turister.

Grand Hotell Stord

Grand Hotell Stord er et uformelt og trivelig hotell som ligger perfekt til i hjertet av Stord sentrum, Leirvik. Uansett formålet med turen – Grand Hotell Stord er det beste utgangspunkt for ditt besøk på Stord.

Grimstad Turistkontor

Grimstad er ypperlig for basesykling, og du kan oppleve både sjø og hei på sykkelen. For sykkelturer på egenhånd kan du leie sykkel på turistkontoret. Ligger du i tillegg med båt i gjestehavna får du halv pris på leie av sykler.

Grønolen Fjellgard

Grønolen Fjellgard AS ligger i hjertet av Sør-Norge, omgitt av majestetiske fjell og store vidder. På 800 meter over havet du kan puste frisk luft og nyte gjestfrihet utenom det vanlige.

Hagaled Gjestegård

Overnatting i historiske bygninger. Her venter oppredde senger og moderne komfort, men vi tror dere også vil trives på grunn av den hjemlige atmosfæren og det tradisjonsrike særpreg hvert rom har.

Hallingdal Feriepark

Hallingdal Feriepark er 5 stjerners camping med førsteklasses hytter til leie. Vår ambisjon har vært å sette en ny standard for camping i Norge. Camping magasin og camping-anmeldere har forlengst kalt vår park landets beste. Om du vil ha en enkelt overnatting, en lang hytteferie eller camping sesongplass, bo i egen bobil, campingvogn eller telt… vi skal gjøre vårt ytterste for at du trives! Gratis wifi for alle våre gjester!

Hamar Vandrehjem Vikingskipet

Hamar Vandrerhjem Vikingskipet ligger like ved det kjente olympiske anlegget Vikingskipet. Hos oss kan du overnatte i høystandard leiligheter eller komfortable rom, alle med hotellstandard. Uansett hva du velger, vil du oppdage moderne fasiliteter og en uformell atmosfære.

Hamarregionen Reiseliv

Besøk Hamarregionen Turistkontor og få oversikt over overnattingsmuligheter, aktiviteter og severdigheter. Vi selger tur- og sykkelkart. Sykkelutleie fra mai til oktober. Du finner oss på Østre Torg i Hamar sentrum.

Hamn i Senja

Et moderne hotell på yttersida av Senja som ønsker syklister velkommen hele året. Gode fasiliteter for syklister, med dusj, vask av sykkel og klær, noe reparasjonsmuligheter. Fine leiligheter for overnatting, og god servering i restauranten.

Haugastøl Turistsenter

I sommerhalvåret tilbyr vi overnatting, leiesykler for bruk på Rallarvegen, samt unike tur-, fiske- og jaktmuligheter. Sykkelpakker med både overnatting, sykkel, togbilletter og mat.

Haugen Fjellgard

Gården ligger midt i Eksingedalen, 2 km fra riksveien. Det er fin utsikt utover dalen og det er gode muligheter for fjell og fisketurer. Vertskapet driver med melkeproduksjon. Her kan du hilse på kyr, hund og katt. Vi har også en støl til utleie som ligger 4 km fra gården, med bilvei helt fram.

Haugseter Fjellstue

Haugseter Fjellstue er et supert utgangspunkt for naturopplevelser og oppleve levende stølsdrift.Overnatting i hytter og leiligheter, god mat fra et kjøkken med fokus på lokale råvarer, båtutleie, fiskekort og kart, gratis utlån av fiskestenger til barn.

Heimsjyen

Heimsjyen byr på overnatting i flotte hotellrom. Alle rommene har fasiliteter som eget bad/toalett, tv med flere kanaler og internett. Restaurant og bar med alle rettigheter.

Holmvik Brygge Nyksund

Gjestehuset Holmvik Brygge i Nyksund er et fint utgangspunkt for sykkelopplevelser i Vesterålen og vandreturer som den kjente Dronningruta.

Hotell Dag Bondeheim

Hotell Dag Bondeheim ligg i det mest sentrale sentrumsområdet med Ibsenhuset vegg i vegg, butikkar og handlesenter i nærleiken. Telemarkskanalen ligg også i gangavstand. Dag Bondeheim har også eit hostel, der du kan overnatte for ei rimeleg penge i rom med enklare standard.

Huset ved havet

Bare 400 meter fra sjøen finner du Huset ved Havet, eller rettere sagt, husene ved havet. Velg mellom et enkelt dobbelt rom, det koselige eldhuset, et 200 år restaurert Jærhus Gurihuset, eller det store moderne loftet. Åpent hele året.

Kalhovd Turisthytte

Kalhovd ligger vakkert til ved Kalhovdfjorden sørøst på Hardangervidda og er en naturlig inngangsport til Vidda. Det er bilvei helt frem om sommeren. En populær tur er å ta Krossobanen opp fra Rjukan og sykle 3 mil til Kalhovd for overnatting og en bedre middag.

Kamben Høyfjellshotell

Kamben Høyfjellshotell ligger flott til midt på Golsfjellet, men masse sykkelmuligheter rett utenfor hotelldøren. Her får du lune og deilige omgivelser, med tømmervegger, peiskos og god hjemmelaget mat.

Kartveit Gjestetun

Fint restaurert gårdshus hvor moderne løsninger og gamle tømmervegger er vevd sammen.Huset har tre soverom med sengeplass til ni, og to bad. Her er kjøkkenfasiliteter for å lage mat selv, men det er mulig å få servert frokost etter avtale.

Kilen Feriesenter

Idyllisk beliggende ved Flåvann finner du Kilen Feriesenter. Med en sandstrand som minner om syden og en badetemperatur som vanligvis ligger mellom tjue og femogtjue grader er plassen et perfekt valg for badeferie.

Kjellingstraumen Fjordcamp

Kjellingstraumen Fjordcamp ligger intimt og avskjermet til i en vakker fjordlagune i Beiarfjorden, og har god adkomst fra riksvei 17 (kystriksveien). Våre tømmerhytter har lokalt særpreg og byr på komfortabel overnatting for deg som trenger en god natts hvile.

Kolvereid familiecamping

«Etter at vi var på Kolvereid Familiecamping første gang har dette blitt vår favoritt når det gjelder overnatting i Ytre Namdalen. Godt utstyrte hytter som passer godt for kortere og lengre opphold.»
“Kommer gjerne tilbake”

Kongsberg Vandrerhjem Bergmannen

Kongsberg Vandrerhjem ligger i rolige omgivelser sentralt i Kongsberg. Et høyst moderne vandrerhjem med 25 rom, som alle har dusj/ WC, TV og gratis trådløst internett. Sengetrekk og håndklær er inkludert i alle våre priser.

Kronen Gaard Hotel

Kronen Gaard Hotell er med i ”De historiske hoteller og spisesteder”, og er et intimt og hyggelig hotell. Kronen Gaard Hotell skal være et godt sted å komme til og vi ønsker å gi alle en personlig service.

Lampeland Hotell

Det lille personlige hotellet på Lampeland tilbyr overnatting i lyse og trivelige rom, egne familierom. Kafé, gatekjøkken, restaurant og livsstilsbutikken Gleden. Frokost med mulighet for å smøre niste. Gratis WLAN. Badeplass i nærheten.

Lauklines Kystferie

Lauklines er et tradisjonsrikt handelssted som ble etablert på begynnelsen av 1900-tallet. Ble i 2000 restaurert og tilbyr moderne høystandard rorbuer, møterom og selskapslokaliteter, salg og utleie av båter og fiskeutstyr, samt en varm og god badstu. Gode samarbeidspartnere tilbyr alt i fra utleie av turutstyr til guidede naturbaserte aktiviteter og opplevelser.

Lillehammer Vandrerhjem Stasjonen

HI Lillehammer Vandrerhjem – Stasjonen Hotell tilbyr deg god og rimelig overnatting i Lillehammer sentrum sentralt på buss/jernbanestasjonen. Alle våre rom har hotellstandard, TV og gratis WIFI og fra tidlig morgen serverer vi deg en stor frokostbuffet.

Limingen Gjestegård

Velkommen til Limingen Gjestegård. Du finner dem i fjellbygda Røyrvik, nær Børgefjell nasjonalpark. Den nest eldste nasjonalparken i Norge. En flott naturperle i indre Namdalen hvor fjell ørret hopper og storfuglen leker.

Lofoten Vandrerhjem Kabelvåg

Lofoten Sommerhotell & Vandrerhjem ligger sentralt i Kabelvåg i Lofoten. Sommerhotellet har dobbelt eller firesengsrom/familierom, alle rom med bad og dusj. Vandrerhjemmet har enkelt-, dobbelt- eller firesengsrom med bad og dusj på gangen.

Lunde Vandrerhjem

Vandrerhjemmet i Lunde ligger kun 1 km fra Telemarkskanalen. Vi tilbyr rimelig overnatting på familie-, dobbelt- eller enkeltrom midt i Telemark. Rommene er store og alle har eget bad, kjøleskap og litt kjøkkenutstyr. Stort og velutstyrt gjestekjøkken.

Lystang Camping

Lystang Camping ligger ved Heddalsvatnet, midt mellom Notodden og Gvarv – en terrassecamping på solsiden av Telemarkskanalen, med utleiehytter, gode plasser til telt, bobiler og mindre campingvogner. Adgang til kjøkken, med vaskerom og tørkemuligheter.

Marivoll Resort

Der landet møter havet ligger Marivoll! Marivoll er opprinnelig en halvøy, en naturperle midt i Grimstads flotte skjærgård. Her ute finner du store grøntområder, små viker, strender og svaberg – en ekte bit av Sørlandet.

Mefjord Brygge

Mefjord Brygge ligger i Mefjordvær på Nordsida av Senja, og byr på overnatting i alt fra enkle hotellrom til topp moderne sjøbuer og leiligheter med en fantastisk utsikt mot havet. Bar og restaurant.

Nestunet

I naturskjønne og idylliske omgjevnader ved Mundheim i Hardanger, kan Nestunet tilby overnatting og opphald for grupper opp til 16 personar.

Nidelv Camping

Nidelv Camping ligger vakkert til ved bredden av Nidelva ved Arendal, like ved utløpet til havet. Ser du etter rimelig overnatting i Arendal så ligger Nidelv Camping på Hisøy bare 5 km fra Arendal sentrum med god bussforbindelse (ca hver 1/2 time med akt.no).

Nordøy Brygge AS

Meget fint beliggende i rolige omgivelser på østsiden av Dønna på Helgeland ligger Brygga. Skal du på ferie på Helgeland er dette stedet for deg. Brygga består i dag av hovedbygning med 5 leiligheter på 50 -60 kvadratmeter og Naustet med 1 leilighet.

Norefjord Camping

Norefjord Camping er en trivelig familiecamping beliggende idyllisk til mellom riksveg 40 og Norefjorden. Norefjord er et tettsted i Numedal og Nore og Uvdal kommune.

Ogna Camping

Ogna Camping har 130 standplasser for campingvogner, bobiler og telt. Og de har 12 hytter for utleie.

Oset Høyfjellshotell

Oset Høyfjellshotell ligger midt på Golsfjellet mellom Hallingdal og Valdres, og 30 min fra Hemsedal. Hotellet ligger i naturskjønne omgivelser 900 m.o.h. ved Tisleiafjorden.

Øen turistsenter & Geilo vandrerhjem

Et moderne og koselig feriesenter 2 km øst for Geilo sentrum, like ved hovedveien RV7 mellom Oslo og Bergen. Overnatting i velutstyrte, romslige ferieleiligheter med god standard og hyggelige, varierte hytter. Café om sommeren, frokostservering hele året.

Ølberg Camping

Ølberg Camping er en enkel campingplass med god plass til telting og 5 enkle hytter for utleie. Plassen ligger bak sandynene på Ølbergstranden. Havutsikt. Sesong 10. mai til 31. august. Kyststien fra Rege til Vistneset går gjennom campingplassen. Ølberg camping ønsker deg velkommen til rolige og aktive dager.

Quality Straand Hotell

Quality Straand Hotel i Vrådal er et av Telemarks fremste fullservice hotell. Straand Hotel er viden kjent for et allsidig aktivitetstilbud og et velrenommert kjøkken enten det gjelder kurs og konferanse eller ferie og fritid.

Risør Hotel AS

Risør Hotel ligger nede på brygga i Risørs kulturhistoriske sentrum. Sommerrestauranten Stangholmen Fyr ligger på Stangholmen bare 5 minutter med båt fra sentrum, helt ute ved Skagerrak og søndre innseiling til Risør.

Rødungstøl Høyfjellshotell

Rødungstøl Høyfjellshotell tilbyr deg overnatting, aktiviteter og opplevelser i hjertet av høyfjellet i Hallingdal. Flott plassert i Bergsjøområdet med kilometervis av grusveier å sykle på.

Ruten Fjellstue

Ruten Fjellstue ligger langs Bjørnsonvegen øverst i Espedalen. Flott turterreng i skog og høyfjell. Fra toppen av Ruten (1517 moh) kan du se 93 fjelltopper i Jotunheimen over 2000 moh. Rom med eller uten dusj/toalett. Restaurant/bar, gratis internett, eget bryggeri.

Scandic Grimstad

Scandic Hotel Grimstad ligger ved torvet, omkranset av sjarmerende gammel trehusbebyggelse. Hotellet har høy standard og service, og en særpreget sørlandsk og maritim atmosfære.

Scandic Syv Søstre

Hotell sentralt i Sandnessjøen, 60 meter fra Hurtigruteterminalen. Restaurant og bar.

Sogndalstrand Kulturhotell

Sogndalstrand – 3 mil sør for Egersund – var opprinnelig et gammelt ladested fra seilskutetiden. I dette idylliske miljøet finner du Sogndalstrand Kulturhotell i nyrestaurert tredrakt fra 1800-tallet.  Her blir reisende tatt imot med  varme og  stor gjestfrihet.

Sola Strand Hotell

Hjertelig velkommen til et historisk og særeget hotell fra 1914 med idyllisk beliggenhet på Solastranden, nær Stavanger. Vi tilbyr 139 rom, moderne konferansesenter, et anerkjent kjøkken, førsteklasses restaurant, unike selskapslokaler og Nordsjøbadet Spa.

Solund ferieleiligheter

Det er spenningen du føler når bølgene slår på steinete utspring. Det er mat så frisk at du ofte går forbi den på din morgentur. Det er en varm og velkommen pause i en vanligvis hektisk hverdag. Det er levende historie plassert i et unikt landskap. La bølgene som bryter på avstand duve deg inn i […]

Sørre Hemsing

Her finn du Oppistøga, Gamlestøga, buahus, fjøs, låve, smie, kvernhus og tørkehus. Alt slik det var før i tida, men med moderne komfort. Nyt fred og ro på Sørre Hemsing. Eksteriøsmessig er tunet godt bevart i opprinnelig stil. Inne er husene restaurert med moderne komfort og med respekt for husets opprinnelige stil.

Sørre Hemsing

Vi ønsker velkommen til den tradisjonsrike garden Sørre Hemsing. Garden er et orginalt 4-kant tun med 8 bygninger fra 1600 tallet og 1800 tallet. Her finn du Oppistøga, Gamlestøga, buahus, fjøs, låve, smie, kvernhus og tørkehus. Alt slik det var før i tida, men med moderne komfort.

Stord Hotell

Stord Hotell er et fullservice forretnings- og aktivitetshotell med sentral plassering i hjertet av Sunnhordland. Vi kan tilby 161 store og velutstyrte rom i fire ulike kategorier, alle med gratis trådløst internett.

Stordalen Fjellstove

Stordalen Fjellstove i Stølsheimen Vest er et fint utgangspunkt for å oppleve «Fjordsykkelruta» mellom Masfjorden og Sognefjorden, med anleggsveiene over Matrefjellene helt vest i Stølsheimen som byr på en fantastisk utsikt. Men du kan også kombinere med vandring på merka fjellstier eller sykle på grusveier i fjellet. Her er også muligheter for utfordrende fjellsykling med fulldempa sykkel på lyng og berg.

Storefjell Resort Hotel

Fullservice hotell på Golsfjellet: overnatting, restaurant, bar, dans/pianist 6 dager pr. uke, treningsrom / basseng / velvære med SPA-behandlinger.

Støtt Brygge

Overnatting i herskapelige omgivelser i den nyrestaurerte rorbua eller stabburet fra 1700 tallet.
På Gammelbutikken Restaurant kan du nyte det gode liv og havets delikatesser enten du sitter inne og ute på brygga.

Strand Hotel Fevik

Strand Hotel Fevik ligger ved en av Sørlandets fineste strender. Et opphold her er det nærmeste du kommer en middelhavsferie i Norge. Hotellet har 90 rom med totalt 270 senger, flotte kurs- og konferanserom, bankettavdeling og velværeavdeling.

Telemark Kanalcamping

I gangavstand fra Lunde sluse i Telemarkskanalen kan du leie sykkel, kjøpe kart og få tips til sykkelturer i nærområdet. Sykle på merkede sykkelruter i variert natur og kulturlandskap, eller finn dine egne sykkelveier.

Thon Hotel Vettre

Thon Hotel Vettre ligger i landlige og rolige omgivelser i Asker, kun en 20 minutters kjøretur fra Oslo sentrum. Her kan du nyte nærheten til sjøen, og vandre langs kystkulturstien til idylliske Konglungen og Vollen.

Toftenes Sjøhuscamping

Toftenes Sjøhuscamping er opprinnelig et gammelt handelssted fra 1909. Bygningen er restaurert og Toftenes sjøhuscamping tilbyr rom, i tillegg til hytter, oppstillingsplasser for caravan og teltplasser.

Trædal Hotell og Turistsenter

Trædal Hotell og Turistsenter ligger like utenfor sentrum av Sunndalsøra. Hotellet er vakkert plassert med utsikt over Sunndalsfjorden og fjellene i Litldalen.

Tromsø Outdoor

Tromsø Outdoor tilbyr spennende guidede arktiske opplevelser og aktiviteter i Tromsøområdet. Dette aktivitets- og utleiesenteret selger guidede sykkelturer, selvguidede turer, utleie av sykler, hengere, vesker og annet utstyr. De tilbyr også service av sykler og har en butikkavdeling med sykler og sykkelutstyr for salg.

Vasetstølen

Vasetstølen ligger på 830 m.o.h. på Vaset i Valdres, og er et tun med bygninger fra 1700 og 1800 tallet.
Her får du god mat og drikke i historiske omgivelser, og overnatting i fine hytter.

Vatnahalsen Høyfjellshotell

Vatnahalsen ligger 820 m.o.h, og er et familieeid og -drevet hotell på toppen av Flåmsbana. De har skapt en avslappende og trivelig atmosfære, der alle er like velkommen -enten en kommer i nikkers eller dress.

Vega Turistinformasjon

Vi er gode på lokalkunnskap og kan formidle overnatting, foreslå turer/opplevelser og gi deg gode råd om veien videre. Hos oss kan du booke båtturer ut i verdensarvområdet og/eller leie sykler. Vi legger opp turer for små og store grupper og formidler guidetjenester.

Vesterålen Reiseliv AS

Vesterålen er ei øygruppe nord for Lofoten i Nord-Norge. Vi tilbyr et mangfold av opplevelser for hele familien. I Vesterålen er det over 150 markerte turløyper, og endeløse muligheter for aktivt friluftsliv.

Vesterålen Sjøhus

Sjøhushotellet 2 km nord for Sortland i Vesterålen har 7 trivelige sjøhus og rom i et gjestehus. Restaurant Sjøstua byr på smaken av Vesterålen. Andre tilbud: båthavn, badestamp, fiskebrygge med tilgang for rullestoler. Guidet fisketur.

Victoria Hotell

Den karakteristiske, rosa bygningen i sentrum av Kragerø huser 33 rom i mange størrelser. Alt fra komfortable enkeltrom til større suiter. Mange av våre rom og suiter har balkonger med fin sjøutsikt. Ingen rom er like og sjansen er stor for at du finner ditt favorittværelse eller din yndlingsuite hos oss.

Visit Valdres AS

I Valdres finner du turistinformasjonens hovedkontor bygdebyen Fagernes. Her står man klar til å hjelpe deg med førsteklasses råd og tips. Du finner også turistinformasjon på Beitostølen og Filefjell.

Visit Vesterålen

Turistinformasjonen i Sortland og Andenes er åpen hele året og hjelper deg med informasjon om hele Lofoten og Vesterålen.

Voss Vandrarheim

På Voss Vandrarheim bor du sosialt og komfortabelt, men så rimelig at du kan prioritere opplevelser i ferien din. Vandrarheimen har en unik plassering like ved Vangsvatnet og er det ideelle boalternativ når man vil oppleve Voss og den vakre naturen der.